Prediksjon av Bitcoin kontantpris: BCH til $ 600 neste, analytiker

Forutsigelse av Bitcoin kontantpris forventer en økning til $ 600.

Sterk motstand ligger på $ 480-merket.

Sterk støtte ligger på 430 dollar

Prediksjonen av Bitcoin Cash-pris av Akhi Prajapati viser et tredobbelt bunnmønster på kryptovalutaens diagrammer. Analytikeren forventer at eiendelen vil observere et breakout neste og stige over $ 800-nivået. Den BCH prisen hadde steget over $ 480 nivået på 7 januar, mens Bitcoin BTC observert en stor pris surge og klatret til en ny all-time high over $ 40 000 mark.

Når kongen av kryptokurver rykker opp på kartene, ser altcoins ut til å ha fulgt sitt opprinnelige bullish momentum fra 7. januar med en kort korreksjon fra starten av 8. januar. Bitcoin Cash startet sin 2-dagers reise fra $ 350-merket, og den tok gradvis vei over $ 480-nivået før han observerte priskorreksjon.

Den høyeste prisen som Bitcoin Cash BCH traff 8. januar var $ 458,77, mens den laveste var $ 404,65 på Bitstamp. I skrivende stund handlet Bitcoin Cash til $ 442,07.

BCH observerte prissvingninger mellom $ 430 og $ 460 nivåer før handel avsluttes.

Denne sidelengs bevegelsen kan fortsette før slutten av den daglige handelen

Når det gjelder det tekniske, indikerer sytten av tjueåtte av disse et kjøpesignal, mens 7 tekniske står nøytrale, og 4 er i selgerposisjon. De fleste av disse er glidende gjennomsnitt, som indikerer et sterkt kjøp, mens oscillatorene ser ut til å favorisere en salgsposisjon for BCHUSD-paret.

På 1D-tidsrammen kan vi se BCH- prisen returnere fra det øvre Bollinger-båndet. Dette kan være en indikasjon på en sidebevegelse for BCHUSD-paret.