Crypto Giant Grayscale Siger $ 68,5 billioner tidevandsbølger kunne øge Bitcoin og digitale aktiver

Milliarder dollar digitalt kapitalforvaltningsfirma Grayscale siger, at en titanisk overførsel af formue kunne bringe bølger af kapital til Bitcoin og kryptokurrency.

Firmaet, der besidder mest Bitcoin fra ethvert børsnoteret selskab, siger, at en overførsel af kapital fra en generation til den næste sandsynligvis vil give digitale valutaer et massivt løft.

”Ca. 68,5 billioner dollars i aktiver forventes at blive afleveret fra Baby Boomers til Gen X og Millennials i de næste 25 år, OG flere undersøgelser viser, at disse yngre generationer er meget mere tilbøjelige til at investere i digitale valutaer. Matematikken på den ene er ikke hård! ”

Antallet er baseret på en undersøgelse fra det globale kapitalforvaltningsfirma Cerulli, der viste, at mere end $ 68 billioner vil blive overført fra 45 millioner amerikanske husstande til deres arvinger og velgørenhedsorganisationer.

Grayscales vurdering af, at yngre generationer, især årtusinder, er tilbøjelige til at investere i digitale aktiver, er baseret på undersøgelser, der viser, at årtusinder mangler mistillid til banker og er meget mere åbne for digitale aktiver. En nylig undersøgelse foretaget af finansselskabet Charles Schwab afslører, at Grayscale Bitcoin Trust rangerer nummer fem i de største aktiebeholdninger i årtusinder – over Disney, Netflix og Microsoft.

Millennials ser også på kryptokurver som investeringer i lang tid. Ifølge en Bankrate-undersøgelse er årtusinder tre gange mere tilbøjelige til at investere i digitale aktiver end deres forgængere.

„Millennials valgte kryptokurver som deres øverste langsigtede investering omkring 9 procent af tiden – cirka tredoblet satsen for Generation X. Tidligere generationer havde et ubetydeligt antal respondenter, der valgte virtuel valuta som deres bedste valg.“